Προτεραιότητα μας <br>ο άνθρωπος.

Προτεραιότητα μας
ο άνθρωπος.

Είμαστε εδώ από το 1996 υπηρετώντας δυναμικά το χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας. Για περισσότερες από δυόμιση δεκαετίες λειτουργούμε με ευθύνη και με βαθιά επίγνωση της αξίας που έχει το πιο πολύτιμο αγαθό. Βλέπουμε την ιστορία μας πέρα και πάνω από το χρόνο, σαν ένα σύνολο από στόχους, κατακτήσεις, καινοτομίες, αλλά κυρίως, από σχέσεις με τους ανθρώπους που μας πλαισιώνουν και που υπηρετούμε.

Διάγνωση

Η δύναμη να γνωρίζεις ακριβώς τι συμβαίνει με την υγεία σου είναι πολύτιμη. Η σύνθεση της λέξης διάγνωσις από τις αρχαίες «δια» και «γιγνώσκω», αποκαλύπτει το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ολοκληρωμένη γνώση στην εξαγωγή αξιόπιστων συμπερασμάτων υγείας. Στην ΠLATON ΔIAGNOSIS εξελισσόμαστε κάθε μέρα μέσα από τη συνεχή αναβάθμιση της επιστημονικής μας γνώσης και από την αξιοποίηση όλων των εξελίξεων στην ιατρική τεχνολογία.

Ανθρώπινες αξίες

Η πιο σπουδαία και μεγάλη αξία για εμάς είναι ο άνθρωπος. Κάθε μέρα κάνουμε πράξη την ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία σε όλα τα επίπεδα δραστηριότητας. Επενδύουμε στη δύναμη της ειλικρινούς επικοινωνίας, πιστεύουμε στην ευγενική συμπεριφορά και στο ουσιαστικό ενδιαφέρον. Ακούμε τις ανάγκες των ανθρώπων που μας επιλέγουν και επενδύουμε στη σχέση μαζί τους.

Διασφάλιση
ποιότητας

Η ποιότητα στην ΠLATON ΔIAGNOSIS δεν είναι μία θεωρητική έννοια. Είναι πράξη που αποτυπώνεται σε κάθε επιλογή και σε κάθε δράση μας. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, το υψηλό επίπεδο επιστημονικής γνώσης και η ορθή καθημερινή μας πρακτική πιστοποιείται από τις πιο αυστηρές διεργασίες ελέγχων ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Η δυναμική
Τα νέα εργαστήρια

Τα τρία εργαστήρια ΠLATON ΔIAGNOSIS στη Θεσσαλονίκη [Σοφούλη, Πυλαία, Καλαμαριά] καθιερώθηκαν σαν σημεία αναφοράς για το επίπεδο των υπηρεσιών και την υποδομή τους. Το γεγονός αυτό άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργία δύο νέων διαγνωστικών εργαστηρίων στην Αθήνα [Γλυφάδα, Βουλιαγμένη] και ενός στην Θεσσαλονίκη [Σβώλου], στελεχωμένα με κορυφαίο ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμένα με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία.

Κοινωνική ευθύνη

Ζούμε ενεργά και επενδύουμε σε έναν καλύτερο κόσμο. Μας ενδιαφέρει ο άνθρωπος και θέλουμε να συμβάλλουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του. Σαν μέρος της κοινωνικής μας ευθύνης, θεωρούμε χρέος να σταθούμε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη με εταιρικές πολιτικές στήριξης και βοήθειας.

ESPA