Νέος Καρδιολογικός Υπέρηχος Epiq CVx

Νέος Καρδιολογικός Υπέρηχος Epiq CVx

Η ΠLATON ΔIAGNOSIS, εγκατέστησε το Νέο Καρδιολογικό Υπέρηχο Epiq CVx, στο Διαγνωστικό Εργαστήριο της Πυλαίας, στην οδό Λεωφόρο Τζων Κέννεντυ 37, στη Θεσσαλονίκη.

Ο νέος Καρδιολογικός Υπέρηχος Epiq CVx της εταιρείας Philips είναι υπερσύγχρονος με πολλές δυνατότητες, μέσω της υψηλότερης επεξεργαστικής ισχύος, της εξαιρετικής απεικόνισης με μεγαλύτερη σαφήνεια και ευκρίνεια και της βελτιωμένης αποτελεσματικότητας με τη χρήση των νέων δυναμικών εργαλείων ποσοτικοποίησης AIUS.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του νέου καρδιολογικού υπερήχου είναι η εξαιρετική ποιότητα 3D εικόνας, η οποία οφείλεται στην τεχνολογία OLED, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Το Epiq CVx σύστημα δίνει την δυνατότητας διενέργειας 3D Stress echo & Perfusion:

Η δυναμική ηχoκαρδιογραφία – Stress echo ανήκει στις νεότερες τεχνικές υπερήχων που παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες αναφορικά με την καρδιακή λειτουργία και χρησιμοποιείται για τη διάγνωση της στεφανιαίας νόσου και τον έλεγχο λειτουργίας της καρδιάς (όπως σημαντικές στενώσεις στα στεφανιαία αγγεία, κατάσταση τμημάτων μυοκαρδίου μετά από βλάβες, λειτουργία βαλβίδων κλπ).

Επίσης ο Υπέρηχος Epiq CVx με τη χρήση των νέων εργαλείων εργασιών ροής QuickVue, FaceCrop, AutoVue και το MultiVue, προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης απεικόνισης με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου στον συνολικό χρόνο της εξέτασης, προσδίδοντας μια εξαιρετική και μη-χρονοβόρα εμπειρία στον εξεταζόμενο.

ESPA