Νέος Υπερσύγχρονος Αξονικός Τομογράφος

Νέος Υπερσύγχρονος Αξονικός Τομογράφος

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και αναβάθμισης του ιατρικού εξοπλισμού η ΠLATON ΔIAGNOSIS, εγκατέστησε νέο αξονικό τομογράφο.

Πρόκειται για το νέο υπερσύγχρονο μοντέλο αξονικού τομογράφου “SIEMENS SOMATOM go.Top” 128 τομών, που προσφέρει άνεση στους εξεταζόμενους, χαμηλή δόση ακτινοβολίας καθώς και υψηλή ποιότητα εικόνας.

Ο νέος υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος υψηλής τεχνολογίας έχει το πιο εξελιγμένο λογισμικό (Syngo VA40Α), που εγκαθίσταται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και  δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιούνται  εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως αξονική στεφανιογραφία αξονική τομογραφία καρδιάς, αγγειογραφικές εξετάσεις, παιδιατρικές με πρωτόκολλα χαμηλής ακτινοβολίας και low dose αξονική θώρακος, που συνιστάται σε καπνιστές ετησίως με βάση της τελευταίες αμερικάνικες κατευθυντήριες οδηγίες (2021) για πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα   του  US Preventive Services Task Force.

Ο νέος αξονικός τομογράφος εγκαταστάθηκε στο Διαγνωστικό Εργαστήριο της Πυλαίας στην οδό Λεωφ. Τζων Κέννεντυ 37, Θεσσαλονίκη.

ESPA