Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια ΠLATON ΔΙΑGNOSIS στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια ΠLATON ΔΙΑGNOSIS στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής με Ομαδικό ασφαλιστήριο έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις διαγνωστικές εξετάσεις τους στα Διαγνωστικά Κέντρα ΠLATON ΔΙΑGNOSIS

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια ΠLATON ΔΙΑGNOSIS προχώρησαν σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική καθώς εντάχθηκαν στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων. Πλέον, οι ασφαλισμένοι με ομαδικό συμβόλαιο υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται από το δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων ΠLATON ΔΙΑGNOSIS, λαμβάνοντας υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας από άριστα καταρτισμένο προσωπικό, διαθέτοντας τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό.

Η συγκεκριμένη συνεργασία δίνει τη δυνατότητα για τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής, να εξυπηρετούνται πλέον από τα Διαγνωστικά Εργαστήρια ΠLATON ΔΙΑGNOSIS στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων της πρωτοβάθμιας υγείας, καθώς και νέων εξειδικευμένων εξετάσεων, εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και προσωπικό άριστα καταρτισμένο στον χώρο της υγείας.

Σχετικά με την Εθνική Ασφαλιστική    

 Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί εταιρεία θεσμό στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά. Από την ίδρυσή της το 1891 έως και σήμερα, έχει σκοπό να προσφέρει στους ασφαλισμένους εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις, για να προστατεύουν ό,τι είναι σημαντικό για εκείνους, αλλά και να μπορούν να υποδέχονται την επόμενη μέρα τους με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Το όνομα της εταιρείας είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με την ακεραιότητα και την αξιοπιστία, γεγονός που αποδεικνύεται από την προτίμηση πάνω από 1.7 εκατομμυρίων πελατών. Η στρατηγική της για την περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση αποτελεί μέρος ενός λειτουργικού μοντέλου με βασικό άξονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και κύριους στόχους την καινοτομία και την ευημερία. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών απαριθμώντας πάνω από 5.000 πιστοποιημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα.  Από τις 31.03.2022, η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί μέρος του επενδυτικού fund CVC Capital Partners’ Fund VII (CVC).